Logo Learn2climb med lenke til forsiden

Privattimer

Privattime

Varighet: 1 klokketime

Pris: 1100 kr
2 pers 1500 kr / 3-4 pers 1800 kr

 

 

 

Placeholder image


Privattime er for alle som som ønsker å lær klatring / bedre klatreteknikk og vil ha instruktøren "for seg selv".

Varighet
En enkelttime varer i en klokketime. Passer fint når man er en deltager.

Kan man være flere? Du kan komme alene eller sammen med en til to andre. Det er viktig at du i påmeldingen fyller ut for om dere blir 1, 2, 3 eller 4 deltagere. Er dere en gjeng på fem eller flere? Da blir det gruppe-opplegg dersom dere vil ha eget kurs. Se link.

 

Hvis du har lyst til å ha samme instruktør hver gang så setter du deg opp samme ukedag og sted, så kan du ha samme instruktør hver gang. Legg inn i et felt i påmeldingen ved neste gangs registrering, dersom du ønsker en bestemt instruktør som du har hatt tidligere.

 

Vi matcher deg til riktig instruktør basert på stilart og nivået og den stilarten som du velger i påmeldingsskjemaet.

 


Programmet for privattimen velger du helt selv som deltager. Hvis du er nybegynner vil likevel instruktøren ta deg gjennom de viktige sikkerhetsmessige stegene.


Antallet deltagere
Maksantallet på hver kursgruppe er 8 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg i samråd med deg. Hvis det er 3 deltager blir det 2 timers kurs, men vi forsikrer at da vil utbyttet bli bedre enn med full kursgruppe og 3 timers kurs, ettersom oppfølgingen blir veldig tett.

Bytte kurs
Det er mulig å bytte kurs inntil 1 uke før kursstart.

Ved sykdom
Ved å sende oss legeerklæring vil vi sørge for at du får mulighet til å bli med på et senere kurs. Det er ikke anledning til å melde at man er syk og kreve pengene tilbake.

Skader
Learn2Climb står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.

Se vår kursstedbeskrivelse. Her finner du både veibeskrivelse og oppmøtested. Link.

Oversikt over privattimer